Lorde – Green Light (videoclip nou)

Lorde – Green Light (videoclip nou)

Dupa o perioada in care a lipsit din playlisturile noastre, Lorde se intoarce cu un nou single, diferit fata de ceea ce ne-a oferit pana acum. Green Light e o piesa care vorbeste despre despartire, inspirata chiar de viata personala a tinerei cantarete, si apare direct cu videoclip.

Cantareata se dezlantuie in cel mai nou material video al sau, fie in club, fie pe strada sau intr-o masina, iar piesa are de toate: un pic de speranta, un pic de durere si un sound care aduce pe locuri a ceva din anii 80.

Piesa, la fel ca si intregul ei album, a fost produs de Jack Antonoff, iar cel de-al doilea disc, inspirat deci din viata ei, poarta si un titlu foarte potrivit – Melodrama.

Fanii au asteptat timp de doi ani ceva nou de la cantareata lor favorita, a carei ultima lansare a fost prin 2014, cand a lansat Yellow Flicker Beat, o piesa inclusa pe coloana sonora a filmului Hunger Games. Ea a devvenit cunoscuta si a starnit o multime de reactii, fiind poster child pentru o intreaga generatie, cu piesa Royals si albumul Pure Heroine, aparut in 2013.

 

DolceFm va recomanda Lorde – Green Light.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com