Luna Amara – Doar noi doi (videoclip nou)

Luna Amara – Doar noi doi (videoclip nou)

In asteptarea noului album Luna amara, Aproape, formatia clujeana lanseaza astazi videoclipul Doar noi doi.

Realizat de catre Dorin Marcu (Resize Media), clipul este o explorare a unei stari si ascunde o serie de detalii interesante sub aparenta unei simplitati in executie. “Este al doilea videoclip la care lucrez cu Luna amara si, contradictoriu cu Pietre in Alb, am lucrat de trei ori mai putin ca timp dar a fost de cinci ori mai solicitant din cauza conceptului de one-take. Cred ca cea mai buna fraza pentru a caracteriza conceptul clipului este o vorba foarte draga mie, It ain’t simple being cool, but it’s cool being simple.” – Dorin Marcu, regizor

Albumul „Aproape” urmeaza a fi lansat pe 22 octombrie prin Universal Music Romania. Concertul de lansare de la Bucuresti va avea loc pe 22 octombrie la Clubul Taranului, trupa urmand a pleca ulterior intr-un turneu national cu mai multe date. Urmariti pagina de Facebook Luna amara si site-ul oficial pentru mai multe informatii despre turneul „Aproape”!

„Terasa interioara (incalzita) a Clubului Taranului din Bucuresti va gazdui o lansare altfel, atat din punct de vedere al scenografiei, cat si al muzicii. Luna amara continua sa fie aproape de cei care ne urmaresc si vrem sa le oferim, prin acest nou material de 7 piese, o noua calatorie – prin lume, prin ganduri, prin sine.” – Mihnea Blidariu.

 

DolceFm va recomanda Luna Amara – Doar noi doi.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com