M.I.K.E. Push – Infinite Lives (piesa noua)

M.I.K.E. Push – Infinite Lives (piesa noua)

M.I.K.E. Push nu conteneste sa ne surprinda cu productiile sale si lanseaza inca una noua la Future Sound of Egypt, intitulata “Infinite Lives”.

Cu peste 15 release-uri in acest an, legenda M.I.K.E. Push este fara indoiala unul dintre producatorii cei mai apreciati la ora actuala in muzica trance. Are aproape 20 de ani de activitate pe scena muzicala, o multime de hituri contabilizate in dreptul zecilor sale de nume de scena si, totusi, il vedem aici, acum, mai creativ ca niciodata!

M.I.K.E. Push – Infinite Lives (full preview)

Lansata astazi la casa de discuri a egiptenilor Aly & Fila, “Infinite Lives” este follow-up-ul la “Night Shades”, extras de pe compilatia Future Sound of Egypt 450 care a iesit pe piata la inceputul lunii cu o gramada de exclusivitati trance & progressive. Piesa pe care tocmai ati auzit-o se numara printre ele.

Ca tot vorbim de FSOE si inevitabil de boss-ii Aly & Fila, recenzia de la evenimentul TrancENDancE din weekend reprezinta -work in progress- si va fi publicata cel mai probabil maine pe Urban.ro. Pana atunci, trebuie sa aflati ca M.I.K.E. Push lucreaza la un album. O, da! In plus, tot el ne ameninta ca in urmatoarele 3-4 luni vom auzi cel putin 4 piese noi si tot atatea remixuri semnate de el.

 

DolceFm va recomanda M.I.K.E. Push – Infinite Lives.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com