M.I.K.E. Push vs. Robert Nickson – Tachyon (piesa noua)

M.I.K.E. Push vs. Robert Nickson – Tachyon (piesa noua)

Doua dintre cele mai importante nume din zona uplifting a muzicii trance si-au unit fortele si abilitatile de producatori pentru “Tachyon”, una dintre cele mai asteptate piese trance ale acestei primaveri.

M.I.K.E. Push si Robert Nickson au foarte multi ani de activitate muzicala in spate, insa niciodata nu i-am vazut in prima linie, cea comerciala. Asta pentru ca amandoi au ramas dedicati cauzei, adica unui sound trance cat mai pur si underground, daca vreti. Iar cand doua legende din zona undeground se unesc si lucreaza impreuna, iese mereu o nebunie, indiferent de genul de muzica despre care vorbim. Sa ascultam “Tachyon”, prima lor colaborare!

M.I.K.E Push vs. Robert Nickson – Tachyon (colaborare noua)

 

Pana sa auzim aceasta piesa iar ea sa ne trezeasca aceasta curiozitate, habar nu aveam ca tahionul este o particula a carei viteza ar fi superioara celei a luminii. Oricum, titlul a fost foarte bine ales si se potriveste inclusiv cu numele casei de discuri la care a fost lansata luni, 24 aprilie 2017, aceasta piesa, adica Future Sound of Egypt (FSOE).

M.I.K.E. Push si Robert Nickson vin dupa doua succese inregistrate recent de fiecare in parte. Daca belgianul M.I.K.E Push a dat lovitura cu  “Sonorus”, pe Robert Nickson ni-l aducem aminte datorite “Heliopause”, acea productie galactica lansata in luna martie.

Daca in seturile celor de la Aly & Fila “Tachyon” se aude inca din toamna anului trecut, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Judge Jules, Alex M.O.R.P.H. au sprijint-o in ultima saptamana.

 

DolceFm va recomanda M.I.K.E. Push vs. Robert Nickson – Tachyon.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com