Maluma – Sin contrato

Maluma – Sin contrato

Pe Maluma il stim deja datorita colaborarilor de succes cu Shakira pentru Chantaje si Ricky Martin la Vente Pa’ Ca. Cantaretul columbian insa reuseste sa aiba succes si cu un single solo, Sin contrato.

Maluma devine cel de-al saselea artist care reuseste sa aiba doua piese pe primele doua pozitii in clasamentul Latin Airplay. Single-ul Sin Contrato a urcat cateva pozitii bune de pe 7 pana pe 1, iar pe locul al doilea il gasim in continuare cu piesa Chantaje. Featuring-ul cu Shakira a urcat in topurile din tarile latino, pe locul 51 in Hot 100 si a prins, timid, teren si in restul Europei.

In cei 23 de ani ai clasamentlui, Maluma este cel mai tanar artist care reuseste aceasta performanta si o ia pe urmele unor nume ca Selena, Juanes sau Pitbull. Columbianul si-a facut debutul in muzica in 2010, iar hitul sau de debut, i-a adus imediat un contract cu Sony Music. Primul sau album, Magia a aparut doi ani mai tarziu, iar fanii muzicii latino il stiu cu siguranta datorita piesei La temperatura. Cel de-al doilea album al cantaretului in varsta de doar 23 de ani a aparut in 2015 si a dat single-uri precum El Perdedor, Sin Contrato sau Borro Cassette.

 

DolceFm va recomanda Maluma – Sin contrato.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com