Manuel Le Saux & Nikolauss – Solstice Sun (piesa noua)

Manuel Le Saux & Nikolauss – Solstice Sun (piesa noua)

Cei doi manageri ai labelului Extrema Global Music, italianul Manuel Le Saux si romanul nostru Nikolauss, s-au gandit sa isi oficializeze relatia de colaborare cu o prima piesa comuna: “Solstice Sun”.

Usor-usor, Romania incepe sa joace un rol tot mai important pe scena muzicii electronice mondiale, iar cand spunem muzica electronica nu ne referim la INNA, Edward Maya si ceilalti reprezentanti ai curentului comercial, ci la cei care isi construiesc un nume in zona EDM. Unul dintre ei este Nikolauss(Andrei Anechitei) din Iasi, foarte activ pe zona uplifting trance si mai nou lider la Extrema Global Music. Noua lui piesa se numeste “Solstice Sun” si este o colaborare cu boss-ul casei de discuri, Manuel Le Saux!

Manuel Le Saux & Nikolauss – Solstice Sun (colaborare noua)

Ritmurile pozitive de la “Solstice Sun” s-au auzit deja in seturile mai multor DJ-i cunoscuti, Giuseppe Ottaviani si Photographer numarandu-se printre ei. Cum piesa e abia lansata, sigur se va bucura de suportul altor nume in zilele urmatoare.

Noua ne place la nebunie aceasta colaborare dintre Nikolauss si Manuel Le Saux si ne gandim serios sa o includem in topul nostru anual al celor mai tari piese trance romanesti pe care il vom publica de Ziua Nationala a Romaniei.

 

DolceFm va recomanda  Manuel Le Saux & Nikolauss – Solstice Sun.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com