Marco & Seba feat. INNA – Show Me the Way (videoclip nou)

Marco & Seba feat. INNA – Show Me the Way (videoclip nou)

Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) prezinta un nou single, Show Me the Way in colaborare cu Inna. Show Me the Way a fost compusa si produsa de Marco & Seba, iar videoclipul a fost filmat in Bucuresti, regizor si DoP fiind Khaled Mokhtar.

Orice colaborare cu Inna este o onoare pentru noi si ne bucuram sa vedem ca si publicul apreciaza muzica pe care o cream impreuna. Show Me the Way este o piesa care transmite multa energie si care, cu siguranta, va va face sa dansati.”, au declarat Marco&Seba.

Marco & Seba se bucura de succes si in strainatate, iar piesa lor “Bom Bidi Bom” interpretata de Nicki Minaj si Nick Jonas s-a auzit in cinematografele din intreaga lume fiind inclusa pe coloana sonora a filmului Fifty Shades Darker. Piesa este compusa in studiourile Global Records de catre Marco & Seba si Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuti songwriteri din lume cu single-uri compuse pentru David Guetta, Flo-Rida, Pitbull, Kesha.

Marco & Seba au compus si produs cele mai cunoscute hit-uri ale Innei printre care Gimme Gimme, Diggy Down sau Hot, Sun is Up, Deja Vu, sau Club Rocker. Cel mai recent single al Innei Gimme Gimme are peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube, este pe radio in Franta, Mexic, Chile, Spania, Turcia.

 

DolceFm va recomanda Marco & Seba feat. INNA – Show Me the Way.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com