Markus Schulz si-a anuntat noul album: Watch The World

Markus Schulz si-a anuntat noul album: Watch The World

Dupa un 2015 extraordinar, cu cel putin un hit vocal trance lansat, cu o compilatie mixata pentru Ministry of Sound si o serie “World Tour” de succes, Markus Schulz merge mai departe si ne prezinta titlul si coperta noului album.

“Watch The World” este cel de-al saselea album al lui Markus Schulz si este primul material de studio care nu contine pe coperta figura DJ-ului german stabilit in Statele Unite ale Americii. De pe album vor face parte “Destiny” (intr-o varianta noua), colaborari noi cu Lady V si Delacey, dar si piesa pe care Markus a realizat-o impreuna cu romanii de la Soundland, ‘Face Down” .

Albumul va ateriza in toate magazinele pe 29 aprilie, insa pana atunci Markus Schulz intentioneaza sa ne dezvaluie primul single si sa inceapa turneul mondial de promovare a noului CD. Evenimentele incep pe 8 aprilie in Londra si ajung in Elvetia, Los Angeles, San Francisco, Washington, Miami, New York, Dubai, Istanbul, Munchen si Praga. 3 dintre ele sunt seri “open to close” in care platanele ii apartin numai acestuia, de la warm-up si pana la after-party inclusiv. Un deliciu!

O alta noutate pe care o aduce “Watch The World” este casa de discuri la care este lansat albumul, Black Hole Recordings, in parteneriat cu Coldharbour. Toatele celelalte 5 albume ale lui Markus au fost lansate la Armada Music.

DolceFm va recomanda Markus Schulz : Watch The World.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com