Maroon 5 feat. Kendrick Lamar – Don’t Wanna Know (piesa noua)

Maroon 5 feat. Kendrick Lamar – Don’t Wanna Know (piesa noua)

Maroon 5 lanseaza o noua piesa cu influente tropicale, un track chill, numai bun ca sa ducem dorul zilelor de vara. Don’t Wanna Know e un featuring cu rapperul Kendrick Lamar al carei videoclip oficial il vom vedea in doar cateva zile.

Piesa e produsa de Benny Blanco, iar videoclipul e regizat de David Dobkin, cel cu care trupa a colaborat la Sugar si va aparea oficial vineri noapte. Kendrick Lamar si Maroon 5 nu se afla la prima colaborare, ei au mai lansat impreuna YOLO, aparut in 2013.

Cel mai recent album lansat de Kendrick Lamar a fost To Pimp a Butterfly, aparut anul trecut si care a primit o multime de critici pozitive, debutand si pe prima pozitie in Billboard 200. Primul single promovat a fost I, urmat apoi de The Blacker the Berry, King Kunta,  Alright si These Walls, fiecare dintre ele ajungand in clasamentele de specialitate, iar albumul a primit aprecieri nu doar pentru compozitie, dar si pentru versurile de impact.

Maroon 5 au ajuns din nou in topuri odata cu lansarea discului V, in 2014, iar Maps, Animals si Sugar au fost single-urile care au promovat cel de-al cincilea material din cariera trupei americane.

 

DolceFm va recomanda Maroon 5 feat. Kendrick Lamar – Don’t Wanna Know.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com