Meghan Trainor – No (videoclip nou)

Meghan Trainor – No (videoclip nou)

Meghan Trainor vine cu un nou look pentru videoclipul No, piesa pentru care s-a lasat inspirata de muzica Destiny’s Child si Britney Spears. In schimb, pentru noul videoclip a optat pentru ceva simplu, care sa o puna in valoare.
Sincroane, fete care sa o inconjoare si cadre beauty sunt ingredientele celui mai recent videoclip al cantaretei care a devenit cunoscuta cu All About That Bass. Meghan Trainor a renuntat la parul blond pentru o culoare mai inchisa si merge pe un look mai indraznet, departe de rozul si pastelul cu care ne-am obisnuit de la debutul ei.

No e primul single de promovarea al viitorului album, Thank You, programat pentru lansare pe 13 mai. Cantareata are motive de mandrie dupa ce in luna februarie a plecat acasa cu Premiul Grammy pentru Best New Artist si o regasim in continuare in topuri alaturi de John Legend si piesa Like I’m Gonna Lose You. Debutul si l-a facut cu All About That Bass, urmat apoi de Lips are Moving si Dear Future Husband, piesa care i-a adus ceva comentarii negative.

DolceFm va recomanda Meghan Trainor – No (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com