Mellina – Ce o fi, o fi (piesa noua)

Mellina – Ce o fi, o fi (piesa noua)

Mellina lanseaza o piesa despre sansele pe care le tot acordam celor pe care ii iubim in speranta ca acestia se vor schimba – Ce o fi, o fi.

Piesa vorbeste despre ultima sansa pe care o dai persoanei iubite, care a gresit de nenumarate ori si de la care nu mai ai foarte multe asteptari, dar totusi mai dai o ultima incercare… ce o fi, o fi. Sunt sigura ca multi oameni se vor regasi in versurile piesei, cum si eu ma regasesc, pentru ca noi toti am dat sanse peste sanse persoanelor iubite, in speranta ca lucrurile se vor derula diferit”, spune Mellina despre noul single

Muzica si versurile sunt compuse de catre Mellina, impreuna cu DOMG (Mihai Gruia si Dorin Oswin), iar productia muzicala e semnata de DOMG. Mellina a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut,”Poza de album”, in colaborare cu Vescan. Piesa este produsa tot in studioul DOMG si i-a adus si primul premiu important din cariera, la premiile ‘RMA Brasov 2014’ (Romanian Music Awards), categoria “Strongest Message”.

 

DolceFm va recomanda Mellina – Ce o fi, o fi.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com