Mihai Chitu – Omul tau (videoclip nou)

Mihai Chitu – Omul tau (videoclip nou)

Mihai Chitu revine cu un nou single cu care spera sa ne sensibilizeze pe toti cu povestea acelui indragostit care doreste sa fie mereu in preajma persoanei iubite – Omul tau.

Castigatorul de la “Vocea Romaniei” din anul 2013 lanseaza cel de-al cincilea single din cariera sa muzicala care este insotit de un videoclip spectaculos realizat in regia lui Claudiu Stan. Videoclipul reuseste sa transpuna in imagini povestea a doi tineri indragostiti dependenti unul de prezenta celuilalt


“Omul tau” este prima piesa la care am adaugat amprenta stilului meu. Vreau sa multumesc pe aceasta cale intregii echipe cu care am dus la bun sfarsit acest proiect: DOMG, Melina si Universal M Romania. “Omul tau” este o piesa de suflet in care ma regasesc si cred ca nu sunt singurul. Piesa exprima multa emotie, sentimente sincere si trairi unice.” a declarat Mihai Chitu.

Piesa a fost produsa de DOMG (Dorian Oswin & Mihai Gruia), muzica a fost realizata intr-o maniera unica de DOMG si de Mihai Chitu, iar la text au lucrat Mellina, DOMG si Mihai Chitu.

 

DolceFm va recomanda Mihai Chitu – Omul tau.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com