Mihail – Simt ca ne-am indepartat (videoclip nou)

Mihail – Simt ca ne-am indepartat (videoclip nou)

Dupa ce a dominat toate topurile si l-am ascultat peste tot cu Ma ucide ea, Mihail revine cu un nou single, Simt ca ne-am indepartat. Videoclipului noului single semnat de Mihail a fost filmat la malul marii, in frumoasa Malta.

La fel ca si « Ma ucide ea », la baza piesei sta o intamplare reala traita de Mihail : « Trecuse ceva timp dupa ce ma despartisem de fosta mea iubita, trecusem prin zile mai grele, pline de dor, zile fara sens, intense si pustii. A fost o zi in care ea a trecut sa-si mai ia ceva lucruri de la mine si cand ne-am vazut am mai povestit evident despre cum suntem si tot asa. A fost o discutie mai formala si superficiala, dar a fost un moment in care am realizat ca vorbesc cu totalmente alt om. Mi-am dat seama ca ea nu mai e fata de care eram indragostit, ca ea nu o sa se mai uite la mine, probabil, niciodata cu privirea aia care ma obisnuise, a fost un moment trist in care mi-am dat seama ca am pierdut o persoana draga. », a declarat artistul.

Cred ca textul din piesa e mai mult un pretext pentru a sublinia, de fapt, starea si atmosfera acelui moment de indepartare. A fost o traire pe care am simtit-o atat de intens incat, la un moment dat, as fi cantat doar « Simt ca ne-am indepartat » si atat”, a adaugat Mihail.

 

DolceFm va recomanda Mihail – Simt ca ne-am indepartat (videoclip nou).

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com