Mircea Eremia – Drame si Iubiri (videoclip nou)

Mircea Eremia – Drame si Iubiri (videoclip nou)

Mircea Eremia se intoarce cu un nou single, o piesa despre dramele fiecare adolescent indragostit care trece prin primele dezamagiri – Drama si iubiri.

Melodia „Drame si iubiri” reflecta desele povesti de dragoste intalnite in randul tinerilor adolescenti. Versurile melodiei sunt concepute in mare parte de mine, inspirate din trairi personale. Este o piesa la care am muncit foarte mult si sper ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor. Sunt sigur ca melodia o sa fie perceputa si inteleasa de tot publicul meu. Am ales ca data de lansare 15 decembrie, ziua in care este nascuta sora mea, pentru a ii arata cat de recunoscator sunt pentru faptul ca este mereu alaturi de mine si ma indruma cat poate de mult in ceea ce fac”, a spus Mircea Eremia.

Piesa este produsa in totalitate in studioul DOMG (Mihai Gruia & Dorian Oswin), iar versurile au fost realizate de Mircea Eremia impreuna cu Dorian Oswin, in timp ce videoclipul e regizat de Claudiu Stan. Pe Mircea l-am mai ascultat cu piesa Interzis, in featuring cu Bianca, iar in primavara lansa Dragostea doare, dupa ce si-a facut debutul cu Ilegal, alaturi de sora sa, Alina Eremia.

 

DolceFm va recomanda Mircea Eremia – Drame si Iubiri.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com