Miss Mary feat. Uddi – Pe numele tau (videoclip nou)

Miss Mary feat. Uddi – Pe numele tau (videoclip nou)

Miss Mary revine cu o noua piesa, un featuring cu Uddi, despre cum o poveste de dragoste ia sfarsit dintr-o data – Pe numele tau.

Filmarile videoclipului, regizat de Liviu Craciun si The others, au durat o zi intreaga, iar in cadrul sau vedem o altfel de Miss Mary, cu o imagine mult mai feminina si mai matura decat ce cu care ne-a obisnuit.


“Este cea mai sincera piesa a mea. ”Pe numele tau” este piesa de care ma simt cel mai legata, inca de cand am inceput sa fredonez primele acorduri… Povestea ei este una trista, a femeii care lasa totul pentru barbatul pe care il iubeste, insa acesta o insala. Cu Uddi m-am inteles de minune si am colaborat foarte bine. Am mare incredere in acest single si sper ca si fanilor nostri sa le placa si sa inteleaga povestea”, a declarat Miss Mary.

‘Pe numele tau’ e o piesa cu emotie, de toamna, la care am lucrat alaturi de oameni faini si talentati. Miss Mary e o artista cu mare potential! Ma bucura aceasta colaborare si sper ca piesa sa ajunga la sufletele voastre!, a completat Uddi.

Miss Mary a lansat la inceputul acestei veri piesa Find Me, dupa ce a reusit sa stranga 6 milioane de views cu Lacrimi din stilou si altele 4 cu Parfum de jar. Uddi a avut un super succes anul trecut cu piesa Aseara ti-am luat basma, pentru ca apoi sa revina cu un alt remake, de data aceasta pentru Sunt vagabondul vietii mele.

 

DolceFm va recomanda Miss Mary feat. Uddi – Pe numele tau.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com