Mohombi – Infinity (teaser video)

Mohombi – Infinity (teaser video)

Mohombi se pregateste de lansarea unui nou single, insa pana apare ne ofera un teaser ca sa ne tina in priza. Infinity suna ca un adevarat track de vara si va aparea direct cu videoclip.

Si pentru ca nu e la prima colaborare, echipa lui, La Clique Music, a ales ca regia sa fie semnata tot de Alex Ceausu, acelasi responsabil si de “Vive La Vida” a lui Nicole Cherry, iar varianta finala o vom putea vedea pe 27 mai, in doar cateva zile.

Mohombi a reusit, de-a lungul anilor, sa-si cladeasca o adevarata cariera de succes, pe plan international, iar piesele devenite hituri, in scurt timp, nu fac decat sa-l mentina in topul celor mai mari artisti ai lumii.,iar, in 2010, single-ul “Bumpy Ride” avea sa-i aduca discurile de aur si platina, datorita vanzarilor record. Noi l-am putut asculta si alaturi de Shaggy, Costi si Faydee cu hitul Habibi, care a reusit sa ajunga inclusiv in topul Billboard Hot 100. Recent, l-am putut asculta alaturi de Nicole Cherry pe piesa Vive la Vida, dar si alaturi de Alexandra Stan pe Balans, single extras de pe cel mai nou album al ei.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com