Moonbeam feat. Sopheary – Maybe (piesa noua)

Moonbeam feat. Sopheary – Maybe (piesa noua)

Dupa “Bring Me The Night” cu Eva Pavlova, rusii de la Moonbeam lanseaza inca un single de pe noul album “Eclipse”. Este vorba tot de un vocal, “Maybe”, versurile fiind cantate de aceasta data de o constanta colaboratoare a celor doi frati, Sopheary.

Sunt putine nume in muzica dance care sunt atat de constante in release-uri si reusesc totodata sa isi mentina sound-ul care le-au consacrat. Moonbeam este fara indoiala unul dintre ele, iar cel de-al cincilea album international al celor doi frati din Rusia reprezinta dovada suprema ca stilul lor lunar continua sa faca ravagii printre fanii dedicati genului progressive house. Va prezentam acum “Maybe”, colaborarea celor de la Moonbeam cu vocalista Sopheary, extrasa de pe noul CD “Eclipse”!

“Maybe”, aceasta superba bucata progressive house acompaniata de vocea linistita si calma a lui Sopheary, este cea de-a treia piesa pentru care vocalista si Moonbeam fac echipa. Pe noi ne linisteste si ne da o stare foarte buna aceasta productie exemplara a fratilor Pavel & Vitaliy Khvaleyev.

Single-ul “Maybe” a fost lansat ieri, 4 iulie, la Moonbeam Digital, impreuna cu variante remix asigurate de Kyamran, Qoob si Marsbeing.

 

DolceFm va recomanda Moonbeam feat. Sopheary – Maybe (piesa noua).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com