Morandi- Keep You Safe (videoclip nou)

Morandi- Keep You Safe (videoclip nou)

Morandi s-au intors dupa o pauza cu un nou single si un videoclip foarte reusit  – Keep You Safe. Piesa face parte din viitorul album al trupei, ce urmeaza sa fie lansat in primavara anului 2017.

Cu un sound intens, creativ si cu usoare note melancolice, Keep You Safe, compusa in studiourile DeMoga Music si Famous Production, de Marius Moga si Andrei Ropcea, ne ofera o viziune optimista asupra vietii. “Morandi e un proiect de suflet si orice melodie pe care o scriem are o emotie aparte. Lucram de ceva timp la piesa “Keep You Safe” si speram sa va placa. Suntem perfectionisti si stim ca ascultatorii nostri merita o piesa buna! Pregatim mai multe surprize pentru fanii nostri, printre care si un album, care se lanseaza in primavara.” spun cei doi artisti Morandi.

Dupa trei albume de succes, Reverse (2005), Mind Fields (2006), N3xt (2007), a urmat o perioada in care MORANDI a sustinut o multime de concerte in afara tarii, printre care mentionam Rusia, Turcia, Ucraina, Moldova, Kazakhstan, Polonia, Iugoslavia, Belarus si SUA. Atat Marius Moga cat si Randi si-au vazut si de carierele lor solo, iar Randi a fost in ultima perioada nelipsit din topurile muzicale de la noi. Cel mai recent single al sau e Ochii aia verzi, al carui videoclip il gasiti aici.

 

DolceFm va recomanda Morandi- Keep You Safe.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com