Nane – In locul tau (videoclip nou)

Nane – In locul tau (videoclip nou)

Lansata la inceputul lunii februarie, odata cu primul sau album, In locul tau a fost produsa de Phvne, mixata / masterizata de Grasu XXL si Cristi Dobrica la Okapi Sound Studio si este una dintre cele mai ascultate piese de pe Plecat de acasa, iar acum beneficiaza si de videoclip.

Inca de cand am ascultat instrumentalul produs de Phvne, am stiut ca vreau sa fac o piesa care sa-mi aminteasca mereu ca trebuie sa ma bucur de tot ce am si sa ma concentrez pe lucrurile pe care vreau sa le realizez, in loc sa ma las distras de probleme.”, spune Nane despre „In locul tau”.

Videoclipul a fost filmat de Ionut Marius (Good Stuff) in trei orase (Bucuresti, Timisoara si Orsova), in cadrul turneului „Plecat de acasa”, pe care Nane l-a sustinut in aceasta primavara, in 10 orase din tara.

Lansat in luna februarie, primul album Nane poate fi ascultat pe YouTube si prin intermediul tuturor serviciilor de streaming disponibile (Apple Music, Google Play Music, TIDAL Spotify si nu numai), precum si achizitionat in format fizic de pe GetMusic, Emag sau Carturesti. In prezent, Nane pune la punct ultimele detalii ale materialului pe care il pregateste pentru luna septembrie.

 

DolceFm va recomanda Nane – In locul tau (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com