Nick Jonas – Chainsaw (videoclip nou)

Nick Jonas – Chainsaw (videoclip nou)

Nick Jonas ne ofera inca o piesa de pe noul sau album, o balada despre cum iti vine sa distrugi totul in jur dupa ce relatia s-a incheiat, Chainsaw.  Noul lui single apare cu un videoclip in care cadrele cu fosta iubita si momentele impreuna se intretaie cu cele din momentul prezent, in care Nicki Jonas e singur.

Noul sau album, Last Year Was Complicated, pare a fi, dupa primele piese lansate, o descriere a vietii sale post despartire. De la afisarea vulnerabilitatii in Close, pana la Champagne Problems si acum Chainsaw, Nick Jonas ne ofera locuri in primul rand la povestea vietii sale.

Last Year Was Complicated apare oficial pe 10 iunie, iar primul sin gle a reusit sa ajunga doar pe locul 26 in Hot 100, comparat cu precedentele sale lansari.Champagne Problems fost o alta piese promovata de pe acest nou material, ce apare la doi ani dupa Nick Jonas. Precedentul sau material solo a dat hit dupa hit: intai a fost Jealous, urmat de relansarea Chains, pentru ca apoi sa il ascultam cu Levels si Area Code, toate piese care au demonstrat ca poate avea succes si fara fratii sai.

 

DolceFm va recomanda Nick Jonas – Chainsaw (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com