Nick Jonas- Champagne Problems (piesa noua)

Nick Jonas- Champagne Problems (piesa noua)

Nick Jonas isi rezolva toate problemele cu un pahar de sampanie si o petrecere plina de modele in cel mai nou videoclip al sau, Champagne Problems.

Piesa e inclusa pe cel mai nou album al sau, Last Year Was Complicated, si e inspirata fix din viata cantaretului si momentul in care s-a despartit de iubita sa. It was a range of emotions and feelings and I think this song. Although it sounds like a party song, actually has some of the deepest lyrics on the record.

Track-ul a fost lansat in luna aprilie drept single promo si abia acum beneficiaza de un videoclip, dupa ce single-uri au fost lansate in mod oficial. L-am ascultat cu un featuring Tove Lo – Close, iar apoi cu Bacon, single promovat in vara acestui an. Chiar si asa, Nick Jonas a mai venit si cu videoclipul pentru Chainshaw, care ar fi trebuit sa fie initial cel de-al doilea single al albumului, insa fost inlocuit, pentru a fi urmat apoi de clipul pentru Voodoo.Oricum, cel de-al doilea material de studio al cantaretului american a fost bine primit de critici si a debutat pe locul al doilea in Billboard 200.

 

DolceFm va recomanda Nick Jonas- Champagne Problems (piesa noua).

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com