Nico – (Sa-mi dai) Motive (videoclip nou)

Nico – (Sa-mi dai) Motive (videoclip nou)

Dupa ce a lansat la inceputul anului piesa In locul tau, Nico revine cu un nou single si videoclip -Motive, ce va fi inclus pe urmatorul ei album.

Compozitorii noului single sunt tot Laurentiu Matei si Ovidiu Iordache, ca in cazul piesei “Clipe” (featuring cu Shobby). Piesa “(Sa-mi dai) Motive” este primul single lansat de catre Nico in calitate de co-autor si este un nou single care va aparea pe urmatorul album al cantaretei.

“Foarte multe persoane s-au regasit in piesa ‘Clipe’, lansata in anul 2014 si sincera sa fiu mi-am dorit si eu o continuare a acesteia, am simtit ca trebuie sa existe o a doua parte a “clipelor”. Consider ca ‘Motive’ continua povestea in aceeasi nuanta si sunt sigura ca este o alegere foarte buna pentru noul single”, declara Nico.

Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu, cel cu care Nico a mai colaborat si pentru clipurile “Poate undeva” si “9”. Filmarile au avut loc intr-o localitate aflata in imediata vecinatate a Bucurestiului, alaturi de o echipa profesionista de dansatori.

Anul trecut, Nico a colaborat cu Sonny Flame pentru piesa Un alt inceput, iar in 2014 lucra cu Shobby pentru Clipe, precedentul ei single fiind In locul tau, aparut in luna februarie a acestui an.

 

DolceFm va recomanda Nico – (Sa-mi dai) Motive (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com