Nicoleta Nuca – Amintiri (videoclip nou)

Nicoleta Nuca – Amintiri (videoclip nou)

Nicoleta Nuca revine cu un nou single, special pentru aceasta toamna. Amintiri a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi si Claudiu Ursache, lansata la Global Records, casa de discuri la care este semnata Nicoleta Nuca.

Videoclipul piesei a fost filmat si regizat de BR Films (Roman Burlaca, regizor si George Secrieru, DoP, echipa cu care colaboreaza de obicei Carla’s Dreams pentru clipurile lor).


“Am foarte mari asteptari de la piesa Amintiri. Imi este foarte draga aceasta piesa inca de acum un an cand am auzit-o prima data si ma bucur mult ca cei de la Carla’s Dreams au avut incredere in mine si in capacitatea mea de a putea transmite mesajul acestei piese! Clipul este pe masura piesei, desi nu a fost deloc usor la filmari. Am filmat pe un lac la cateva ore de Chisinau unde a trebuit sa ma tavalesc prin praf, namol, apa murdara, dar cred ca au meritat sacrificiile, iar rezultatul este unul pe masura.

In aceasta vara, cantareata a lansat single-ul “Castele de nisip”, o piesa cu un sound diferit fata de piesele cu care artista si-a obisnuit fanii.In urmatoarea perioada, Nicoleta Nuca sustine concerte in toata tara si lucreaza in studio pentru piese noi pe care le va lansa in curand.

 

DolceFm va recomanda Nicoleta Nuca – Amintiri.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com