Nicoleta Oancea feat. Matteo – Insomnie (videoclip nou)

Nicoleta Oancea feat. Matteo – Insomnie (videoclip nou)

Matteo si Nicoleta Oancea lanseaza o piesa dance cu influente orientale – Insomnie – care, desi are un mesaj trist, vine cu un beat puternic si energic.

Nicoleta Oancea este o cantareat cu multa experienta pe piata muzicala care a avut numeroase colaborari cu artisti ca Smiley, Connect-R sau Tibi Scobiola. Piesa Insomnie este compusa de Matteo, Razvan Mihaila, Nicoleta Oancea, Nicolae Stan, Radu Gabriela Băişan, iar textul este scris de Matteo si Nicoleta Oancea, videoclipul fiind produs de Bogdan Daragiu


“Am lucrat cu foarte mult drag la aceasta piesa si am pus mult suflet. A iesit exact cum mi-am dorit si imi doresc sa dansam impreuna toata vara pe ritmurile piesei “Insomnie””, a declarat Nicoleta.

Matteo spune ca “ma bucur de aceasta colaborare cu Nicoleta pe care o stiu de mult timp si mai stiu ca este si foarte talentata. Este o piesa care te pune in miscare si are un vibe care iti da o energie aparte. ”

Matteo a colaborat recent si cu Anna Lesko pentru cel mai nou single al ei, Arunca-ma, dar si cu Gabriel Cotabita pentru Ce zi linistita. Anul trecut a intrat in topul difuzarilor de pe radio cu piesa Gandesc cu voce tare, iar la finalul lui 2015 si-a adunat toti prietenii pentru clipul  Trafic infrnal.

DolceFm va recomanda Nicoleta Oancea feat. Matteo – Insomnie (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com