Nikolauss vs. Asteroid – Earthbound (piesa noua)

Nikolauss vs. Asteroid – Earthbound (piesa noua)

Ne face mare placere sa il reprimim pe Nikolauss in articolele si mai ales in playlisturile noastre. Acesta are o noua piesa pentru noi, “Earthbound”, fiind de fapt o colaborare cu Asteroid, colegul sau de label.

Dupa ce toamna trecuta a colaborat cu nimeni altul decat Manuel Le Saux, boss-ul Extrema Global Music, Nikolauss (pe numele sau Andrei Anechitei) revine cu prima productie din 2017, realizata in colaborare cu Asteroid (Matt Thomas). Munca reunita a celor doua talente de la Extrema Global se numeste “Earthbound” si seteaza ritmul acestui inceput de saptamana direct la 140 BPM.

Nikolauss vs. Asteroid – Earthbound (piesa noua)

 

“Solaris”, “Solstice sun” iar acum “Earthbound” – observati ca ultimele melodii ale ieseanului Nikolauss fac trimitere la natura, la lucruri care depasesc sfera umanului si toate celelate lucruri marunte care ne aglomereaza viata?

Ei bine, noi credem ca aceaste succesiune de titluri nu este deloc intamplatoare. Pana la urma, muzica trance despre cam asta este: despre evadare, despre starea de vis pe care ne-o induce un pasaj precum cel din colaborarea dintre Nikolauss si Asteroid.

 

DolceFm va recomanda Nikolauss vs. Asteroid – Earthbound.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com