Novaspace feat. Adina Butar – Stuck In The Shadow (videoclip nou)

Novaspace feat. Adina Butar – Stuck In The Shadow (videoclip nou)

Adina Butar, pe care o stim datorita colaborii cu DJ-ul Markus Schulz face acum un featuring cu colaborare Novaspace, pentru piesa Stuck in the Shadow.

Artistii romani reusesc sa obtina succesul si pe plan international nu doar pe meleaguri autohtone. Asa se face ca si Adina Butar, o tanara originara din Deva, sa-si vada visul de “artist international” indeplinit in toata lumea. Frumoasa artista a reusit, in doar cativa ani, sa concerteze doar in Europa, SUA, Asia si Australia, numele ei fiind pe buzele tuturor fanilor de muzica dance-trance, stil cu care a pornit la drum inca de la o varsta frageda. In 2012, a inceput colaborarea si cu Dj-ul numarul 1 al Americii, Markus Schulz, pentru a-i fi vocal in mai toate piesele compuse de acesta.

Asa se face ca, iIpiesei “Stuck in the shadow”. Cei doi fac parte din familia Coldharbour Recordings, iar acesta este doar inceputul unei frumoase relatii profesionale, urmand si alte hit-uri pe piata internationala.

Novaspace este un tanar Dj ce a colaborat/produs piese si remixuri pentru Headhunterz, Rize, Essi, Cascada, Dyce, Marie Louise, Ashley Lawson, Melissa Fuller, Ellie, Emma, Jenna C, Djoir Jordan, Lucci, Minx, C&C, Sammy Taylor, Elle Vee, ESC Project.

 

DolceFm va recomanda Novaspace feat. Adina Butar – Stuck In The Shadow (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com