OneRepublic – No Vacancy (piesa noua)

OneRepublic – No Vacancy (piesa noua)

Dupa o perioada de pauza, baietii de la OneRepublic au revenit cu un nou single, in timp ce Ryan Tedder a postat o explicatie lunga pe Facebook in care ne spune ca aproape s-a lasat de muzica.

Se pare ca omul din spatele proiectului si cel care a generat hituri pentru multi artisti a trecut printr-o perioada foarte dificila, in care a fost coplsit de anxietate si aproape ca a renuntat la muzica. Mai mult, el isi exprima dispretul pentru stilul in care muzica e promovata zilele astea, un ciclu de turnee si lansari de albume care l-a lasat fara inspiratie si dorinta de a mai lucra.

Cel mai nou single al baietilor de la OneRepublic a fost Let’s Hurt Tonight, inclus pe coloana sonora a filmului Collateral Beauty. I-am ascultat si cu Kids sau Wherever I Go, ambele incluse pe materialul Oh My My, cel de-al patrulea album al trupei.  Piesele nu au avut impactul single-urilor anterioare, Wherever I Go a ajuns doar pe locul 55 in Hot 100 si pe 11 in Adult Top 40, in timp ce Kids a urcat doar pe 96.

 

DolceFm va recomanda OneRepublic – No Vacancy.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com