Patricia Kaas – Adele (lyric video)

Patricia Kaas – Adele (lyric video)

Patricia Kaas a lansat un Lyrics Video oficial, cu piesa “Adèle”, de pe albumul ”Patricia Kaas”. Artista revine in Romania pe 24 iunie, la Sala Palatului, in Bucuresti, si pe 26 iunie, la Parcul Rozelor, la Timisoara.

Dupa doi ani de retragere de pe scena, Patricia Kaas a revenit cu primul album omonim al carierei sale. ”Patricia Kaas” este al zecelea sau album de studio si prima colectie de piese originale din ultimii 13 ani. Balada Adèle”, una dintre piesele de rezistenta a albumului, este povestea unei adolescente careia mama sa ii explica lupta femeii intr-o lume a barbatilor. O piesa bulversanta si datorita inflexiunilor senzuale, in tonuri de blues. Chitara acustica a lui Fin Greenall (liderul grupului englez Fink), cu acordurile ei subtile, deconspira influentele lui John Legend si Amy Winehouse si adauga melodia, ca forma de suspendare a clipei, in timp.


Este o experienta de viata pe care simt nevoia sa o impartasesc acestei adolescente. Sa ii explic ca nu e usor, mai ales daca esti femeie… Mi-ar fi placut sa fiu aceasta Adèle, sa ma ia cineva de mana si sa ma ghideze un pic in viata”.

Alura de adolescenta a Patriciei, farmecul si rafinamentul tipic frantuzesc, energia, toate sunt ca la debut. Numic nu-i tradeaza varsta. Mai puternica si mai echilibrata ca oricand, vocea cantaretei nu si-a pierdut sensibilitatea catifelata, nici acel mix unic de senzualitate si amaraciune usor cinica. Biletele pentru concertul de la Timisoara costa 80, 120, 160, 200, 240 sau 300 lei, in functie de distanta fata de scena. Biletele se pot cumpara online, pe eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

 

DolceFm va recomanda Patricia Kaas – Adele.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com