Paula Seling – O fata cu un pian (single nou)

Paula Seling – O fata cu un pian (single nou)

Paula Seling lanseaza o piesa diferita fata de ceea ce a interpretat pana acum, .O fata cu un pian. Noul sigle abordeaza un rap melodic si ar fi cel mai complex produs de cantareata pana acum.

Studenta la sectiunea de Compozitie in cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, cantareata a compus linia melodica pe versurile scrise tot de ea, din nevoia de a impartasi lumii din experienta ei de viata. Norbert Kovacs este cel care s-a ocupat de orchestratie, iar mixul a fost facut de Florin Sorasan. Povestea pe ritmuri melodice, prezentata de talentata cantareata, vorbeste despe ceea ce, in opinia ei, face lumea sa existe, si anume IUBIREA. Ba mai mult de atat, Paula glumeste spunand ca “O fata cu un pian” este un “featuring” intre doua personalitati muzicale ale sale.

“Piesa ‘O fata cu un pian’ spune totul despre mine si idealurile spre care ma îndrept, in devenirea mea ca om. Reprezintă tot ce am adunat, pana acum, ca experiența de viața, in relațiile cu oamenii. Am abordat, pentru prima oara, intr-o piesa, un alt mod de a reda versurile, pe care il denumesc “Rap melodic”, iar piesa este un fel de ‘featuring’ intre doua personalități muzicale pe care le exprim. Dragostea tine lumea laolaltă este mesajul esențial. Orice faci pe lumea asta, fa din dragoste si nu ai cum sa greșești.”

 

DolceFm va recomanda Paula Seling – O fata cu un pian (single nou).

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com