Pepe – Prisionero de amor (single nou)

Pepe – Prisionero de amor (single nou)

Pepe isi continua traditia de a lansa piese la inceput de vara, single-uri care apoi sa devina soundtrack pentru intreg anotimul fierbinte. Dupa E vara mea, Sol de Playa sau Dominicana, Pepe lanseaza acum Prisionero de amor.

Am cantat in premiera Prisionero de Amor pe 1 mai, la mare, in deschiderea sezonului estival si de atunci foarte multa lume ma tot intreaba despre ea, o cauta sau mi-o cer. Am devansat astfel un pic lucrurile si am zis ca trebuie sa fie disponibila online si pana voi filma un videoclip. Se pare ca vara aceasta voi fi “prizonier al iubirii”.

 

Noul single al lui Pepe, “Prisionero De Amor”, este produs in studioul lui Boier Bibescu. Compozitia este semnata de catre Stoica Mario Roberto, Batrînu Razvan-Marian, Andrei-Ionel Chermeleu, Georgian Nitu, Ionescu Bogdan si Severino Hernandez Hector Manuel in timp ce versurile sunt scrise de catre Carlos Enrique Perozo Yustiz. Partea de publishing apartine Pepe Latin Music, labelul propriu al artistului.

La inceputul anului l-am ascultat pe Pepe cu Picaturi de dragoste, iar anul trecut colabora cu Tamy pentru Dominicana si venea cu single-ul Da sau nu.

 

DolceFm va recomanda Pepe – Prisionero de amor (single nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com