Pepe – Sentimente Intense (videoclip nou)

Pepe – Sentimente Intense (videoclip nou)

Pepe forteaza un pic vara lui 2017 care este atat de aproape si lanseaza Sentimente Intense, o piesa scrisa si produsa pentru a fi adaugata direct in playlisturile petrecerilor ce vor veni.

Este cumva deja o traditie si Pepe o pastreaza ca inainte de fiecare sezon estival sa propuna un single ce ulterior sa devina sountrack-ul perfect al noptilor fierbinti de vara.

La Industria J s-a ocupat de productia executiva a piesei, Pepe semnand in parte compozitia alaturi de Jimmy Dub, Dj Bonne si Omar versurile fiind scrise de artist. Vorbim de o premiera aici fiindca pentru La Industria J, “Sentimente Intense” este primul single promovat al noului label.

“Am stiut ca piesa este pentru Pepe de la inceput, de la primele acorduri si prima linie melodica si ma bucur de aceasta colaborare mai ales ca pentru La Industria J este un punct in timeline foarte important. “Sentimente Intense” este primul single ce iese din studio si sunt absolut convins ca este cel mai bun start pe care il puteam avea in noua formula.” spune Jimmy Dub despre colaborarea cu Pepe pentru “Sentimente Intense”.

Videoclipul este filmat in regia lui Lucian Barbulescu in ROSAMARIA. Este primul clip filmat aici de cand locatia a fost complet renovata. ROSAMARIA este cel mai nou club live ce se va deschide in chiar centrul Bucurestiului si, mult mai important de atat, este proiectul de suflet al lui Pepe despre care s-a tot vorbit in ultima perioada.

 

DolceFm va recomanda Pepe – Sentimente Intense.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com