Peter Pop – Lucruri mici (videoclip nou)

Peter Pop – Lucruri mici (videoclip nou)

Peter Pop ne ofera o piesa noua despre acele aspecte simple, dar care fac diferenta – Lucruri mici. Noul sau single vine direct cu un videoclipfilmat pe un acoperis din Bucuresti, la apus, in care il vedem doar pe Peter si chitara sa.

Iubirea nu inseamna neaparat acele declaratii spectaculoase, nu inseamna cadouri scumpe si, poate, lipsite de personalitate, nu inseamna sa ne fortam sa demonstram iubirea. Iubire consta in acele lucruri care, la prima vedere par lipsite de importanta, dar care, in fond, sunt esenta – zambetul dintr-un anumit context, o camasa aruncata la intamplare, cafeaua de dimineata, stangaciile pentru care iti vine sa o iei in brate… toate astea sunt lucruri mici, dar care te fac sa te indragostesti in fiecare zi”, declara Peter Pop.

La inceputul anului, Peter Pop a lansat single-ul Interzis, iar printre piesele lansate se numara super colaborarea cu Lora, care s-a pozitionat pe primele locuri in topurile muzicale si care a adunat peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, single-ul si videoclipul Umbre sau featuring-ul cu Speak & Shift, fiecare dintre ele cu milioane de vizualizari pe YouTube.

 

DolceFm va recomanda Peter Pop – Lucruri mici.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com