Pitbull feat. Robin Thicke & Travis Barker – Bad Man (videoclip nou)

Pitbull feat. Robin Thicke & Travis Barker – Bad Man (videoclip nou)

Pitbull ne arata cum e viata in turneu si la repetitii in cel mai nou videoclip al sau, Bad Man, alaturi de Robin Thicke, Joe Perry si tobosarul Travis Barker. Baietii ajung sa filmeze inclusiv in fantana de la Bellagio, pentru ca pe final sa se apuce sa distruga toate instrumentele in Las Vegas.

Nu lipsesc nici momentele de coregrafie din partea The Most Bad Ones, gasca de fete care il insoteste pe Pitbull la fiecare concert si vedem cum se pregatesc de show, cum toata lumea repeta, dar si cum se distreaza la inaltime, in avionul privat.

Piesa face parte de pe cel mai recent album al lui Mr. 305, Climate Change, aparut la jumatatea lunii martie. Materialul mai include si alte super colaborari, dintre care am putut asculta inca de anul trecut cateva: Messin Around impreuna cu Enrique Iglesias si Greenlight cu Flo Rida si Lunchmoney Lewis. Cel mai recent single al lui Pitbull a fost Options, dar il regasim si pe coloana sonora a filmului Fast & Furios 8, impreuna cu J Balvin si Camila Cabello, cu track-ul Hey Ma.

 

DolceFm va recomanda Pitbull feat. Robin Thicke & Travis Barker – Bad Man.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com