Prince Royce, Shakira – Deja vu (videoclip nou)

Prince Royce, Shakira – Deja vu (videoclip nou)

Shakira se transforma intr-o dansatoare de bachata pentru cel mai nou videoclip al lui Prince Royce, in timp ce cantaretul isi reia bine-meritatul loc pe scena. Finalul Deja Vu ii gaseste impreuna pe ringul de dans.

Cantareata le-a aratat fanilor pe facebook cum decurge procesul ei de a invata senzualul dans si e prima colaborare a ei cu Prince Royce, Deja Vu fiind inclusa pe cel mai recent material al acestuia – Five. I had always wanted to work with Shakira, and I reached out to Sony’s president. I sent her music for her to record for her album not even as a collab. “I can only say that now that I know her, I admire her even more than before.”

Shakira a bifat recent o alta colaborare de succes, de data aceasta cu tanarul Maluma. Videoclipul pentru Chantaje a strans aproape un miliard de vizualizari pe Yoube, iar piesa a ajuns pe primele locuri in tarile latino, dar a avut si un impact moderat in clasamentele din Europa. Shakira a dominat topurile de pe radio de la noi cu un alt featuring de succes – La bicicleta, alaturi de la Carlos Vives. Pe Prince Royce l-ati regasit in topul nostru cu cele mai tari piese latino in ultima perioada, alaturi de alte nume din reggaeton si bachata.

 

DolceFm va recomanda Prince Royce, Shakira – Deja vu.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com