Promovare artisti

Radio Dolce Fm sustin artistii debutanti/ex. debutanti. Daca esti un artist sau ai o trupa care necesita promovare Dolce FM te ajuta sa te promovezi online. Promovam artisti, trupe muzicale sau Dj

Promovarea se face exclusiv in mediul online pe stream-urile radioului, pe site, in cadrul retelelor sociale sau pe diverite site-uri partenere.

De asemenea daca esti un artist deja cunoscut insa nu foarte difuzat pe stream-urile radio Dolce Fm ne poti contacta pentru a discuta o eventuala colaborare.

Pentru a beneficia de promovarea gratuita va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contac.dolcefm@gmail.com. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza cu urmatoarele date:

* Numele si descrierea / biografia trupei sau a artistului
* O poza sau un logo (chiar si mai multe daca aveti)
* Produsul/Articolul ce urmeaza a fi promovat: melodie in format mp3, videoclip (de preferinta format avi), stiri/noutati

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa de e-mail mentionata mai sus .

NOTA: Radio Dolce Fm este unul dintre radiourile de top din categoria radiourilor de club cu emisie exclusiv online. De peste cinci ani in preferintele ascultatorilor, radio Dolce Fm este un post de radio serios, apreciat si popular. Nu incurajam si nu sustinem pirateria si nici nu colaboram cu site-uri sau persoane cu astfel de activitati.

Radio Dolce Fm ofera promovarea de noi artisti.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com