Puya si Anastasia – In curtea scolii, Striga (Xsession Live Version)

Puya si Anastasia – In curtea scolii, Striga (Xsession Live Version)

Desi ne-au obisnuit ca in fiecare saptamana sa ascultam cate o piesa noua, de data aceasta Puya si Anastasia vin cu un medley. In curtea scolii va fi un track lansat in perioada urmatoare, iar Striga e hitul pe care Puya l-a lansat alaturi de Inna.

In curtea scolii este compusa de Mahia Beldo. Versurile semnate de Puya pun sub semnul intrebarii doua etape importante din viata oricarui roman: anii petrecuti in sistemul de invatamant versus realitatea dura care te izbeste atunci cand scoala se termina.

Puya si Anastasia vor canta impreuna pe scenele din aer liber in cadrul turneului “Noi sa fim sanatosi 2016”, alaturi de Vescan, Ester, Dj Amy si Dj Wicked. Urmatoarele piese din Xsession apartin artistilor Puya, Vescan, Elena Ionescu si Ester si urmeaza a fi lansate dupa vacanta de Pasti.

Puya si Vescan sunt initiatorii proiectului XessionMUSICVLOG, care reuneste mai multi artisti in jurul studiourilor Scandalos Music si DOMG. Pana acum au fost lansate mai multe piese: Puya, Elena Ionescu & Vescan – Pasiune, Anastasia – Nu oferi si Vescan & Florin Ristei – Las-o.

 

DolceFm va recomanda Puya si Anastasia – In curtea scolii, Striga (Xsession Live Version).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com