RACLA feat Lora – Sub Stele (videoclip nou)

RACLA feat Lora – Sub Stele (videoclip nou)

RACLA se intoarce cu o noua colaborare, de data aceasta alaturi de Lora. Sub stele e o piesa despre cei care pleaca din cartier si cum toti suntem la fel in incercarea de a ne fi mai bine.
Piesa apare cu un videoclip pe strazile din Bucuresti si nu lipsesc motoarele puternice, masinile scumpe si peretii plini de graffiti.
A fost o onoare sa lucrez cu Lora, una dintre cele mai bune voci din Romania si un profesionist desavarsit. Mesajul pe care il transmitem prin aceasta colaborare este simplu: o perspectiva mai inalta este acolo sus pentru noi toti. Indiferent de unde venim si cate fericiri sau tristeti am strans pe drum, sub stele suntem liberi sa iubim, sa visam. Si sa ajungem mai departe”, a declarat Calin.
“Iubesc mesajul acestei piese. Este foarte pozitiv, motivational si te incarca de energie si speranta. Sper sa aveti o calatorie frumoasa alaturi de noi pe aceasta piesa”, ne-a spus Lora.

RACLA s-a intors dupa o perioada in care nu am mai auzit nimic despre proeictul lui Rimaru. Intai a lansat Tine-te de ea, in vara lui 2014, pentru ca anul trecut sa vina cu Nu te-am uitat, continuarea hitului pe care l-a avut in urma cu multi ani alaturi de Anda Adam.

Lora, in schimb, se afla pe radio cu piese ca Ne impotrivim, aparuta la finalul anului trecut, dupa ce anul trecut a colaborat cu Peter Pop si au lansat Singuri in doi.

 

DolceFm va recomanda RACLA feat Lora – Sub Stele (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com