Randi – Ochii aia verzi (videoclip nou)

Randi – Ochii aia verzi (videoclip nou)

Randi lanseaza un nou single care vorbeste despre maturitatea intr-o relatie, despre cum dupa o vreme invatam sa iertam greselile persoanei iubite si sa ne recunoastem propriile erori – Ochii aia verzi.

Piesa asta vorbeste despre oameni, despre latura umana a unei relatii, despre greseli, pacate si mandrie. Nimeni nu este perfect si poate că nici nu trebuie sa fie, insa uneori aceste imperfectiuni lasă urme in sufletele noastre, lovituri care ne indeparteaza unii de ceilalti. ”Ochii aia verzi” este ca o radiografie a unei relatii imperfecte dintre doi oameni care au gresit si o recunosc pentru a se putea ierta reciproc, spune Randi.

Randi a avut un an foarte bun, a ajuns in topul difuzarilor cu piesa Dansam, iar apoi a lansat Spune tu. In plus, single-urile compuse de el, Neprevazut (Corina), Mesajul meu (Jo), C-un picior in rai(Jo), au ajuns rapid in clasamentul celor mai difuzate piese, iar spre sfarsitul anului ne promite si un nou single alaturi de Marius Moga, in cadrul proiectului Morandi.

 

DolceFm va recomanda Randi – Ochii aia verzi.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com