Randi – Spune tu (videoclip nou)

Randi – Spune tu (videoclip nou)

Randi revine cu o noua piesa de dragoste, o proiectie in viitor a iubirii – Spune tu. Noul single Randi vorbeste fix despre emotiile fiecarui indragostit atunci cand vrea sa faca pasul cel mare si anume sa isi ceara iubita in casatorie.

Piesa a fost compusa de Randi in studiourile Famous Production, iar videoclipul, regizat de Alex Ceausu, trateaza cu umor intalnirea unui barbat cu tatal iubitei sale, care initial nu este de acord cu povestea de dragoste a celor doi. Rolul “miresei” este jucat de catre Mira, o solista talentata si in plina afirmare.


Am scris piesa aceasta pentru toti barbatii care au trait si vor trai acel moment plin de emotie, cand intalnesc parintii iubitei, pentru a o cere de sotie. ”Spune tu” este o piesa vesela, calda si sincera despre dragoste si puterea ei de a uni, de a convinge. spune Randi.
Randi a tot fost prezent in topurile muziale de la noi in ultima perioada, fie cu Dansam sau cu Visator. In plus, a colaborat si cu Uddi pentru Vagabondul vietii mele, iar anul trecut il ascultam cu Pana vara viitoare.

 

DolceFm va recomanda Randi – Spune tu (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com