Reea – 1,2,3 (videoclip nou)

Reea – 1,2,3 (videoclip nou)

Dupa succesul inregistrat cu single-ul Rain, care a depasit 15 milioane de vizualizari in doar cateva luni, Reea lanseaza 1, 2, 3.

“M-am gandit alaturi de gasca de la Akcent Music ca “1, 2, 3” este tocmai potrivita pentru frumoasele seri de vara si pentru petrecerile de neuitat. Desi porneste intr o nota usor trista, spunand povestea unei iubiri pierdute, piesa se dovedeste a fi un indemn la voie buna, la distractie, la a trai viata intr un mod frumos, vesel, lasand in urma amintirile neplacute. Avem si alte piese pregatite, deci fiti cu ochii pe noi!”, a declarat Reea.

Muzica a ocupat mereu un loc aparte in viata tinerei, aceasta compunand versuri si linii melodice de la o varsta frageda. Munca sa a fost recunoscuta si international in 2012, cand a castigat trofeul “Best International Debut” la Tunisia Music Awards. Descoperita de Adrian Sina, Reea s-a alaturat familiei de la Akcent Music, devenind cunoscuta publicului datorita colaborarilor cu trupa pe piesele “Boca Linda” si “Phou Phou”, ambele incluse pe albumul “Love The Show”, lansat in 2016.

 

DolceFm va recomanda Reea – 1,2,3.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com