Remixul lunii: Moby – Go (Hardwell Remix)

Remixul lunii: Moby – Go (Hardwell Remix)

Luna iulie a trecut, insa nu o putem lasa in spate fara a va prezenta remixul care a facut furori in ultimele 30 de zile. Vine de la unul dintre headlinerii de la Untold, adica Hardwell, care a actualizat unul dintre primele hituri ale lui Moby, “Go”.

Lansat tocmai in 1990, “Go” este primul extras pe single de pe primul album al reputatului Moby, material discografic de debut intitulat exact ca numele sau de scena. Era inceputul unei lungi si frumoase cariere muzicale pentru cantaretul, compozitorul si DJ-ul de origine americana. S-au facut multe remixuri pentru “Go”, insa cel mai recent ii apartine lui Hardwell, care a dat o interpretare EDM in stilul sau caracteristic pentru prima melodie de succes a lui Moby.

Acest remix este inclus pe compilatia Hardwell presents Revealed Volume 7, disc care include mai multe piese noi de la Hardwell si ceilalti artisti semnati la casa de discuri a fostului DJ numarul 1 al lumii. O mare parte dintre ele le vom auzi in cea de-a doua seara de la Untold Festival, cand scena principala va fi luata cu asalt de tripleta Hardwell-Dannic-Galantis de la Revealed Recordings.

Varianta extended a remixului pentru Moby “Go” a fost lansata de catre Hardwell pe un EP ce cuprinde inca 2 remixuri pentru piese marca Moby. Sick Individuals au remixat Porcelain, in timp ce baietii de la Bali Bandits au avut grija de Natural Blues.

 

DolceFm va recomanda Remixul lunii: Moby – Go (Hardwell Remix).

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com