Robert Toma – Cum traieste lumea buna (videoclip nou)

Robert Toma – Cum traieste lumea buna (videoclip nou)

Robert Toma ne spune o poveste de iubire dintre un baiat simplu si o fata careia nu ii lipseste nimic -Cum traieste lumea buna.

“Sampania, luxul, caviarul sunt lucruri care te ajuta sa te identifici ca fiind in “lumea buna”. Toata lumea vrea sa le guste, dar important e sa realizezi ce e cu adevarat important in viata. Bogatia cea mai mare vine prin iubire, prin pasiuni, prin munca. Pentru mine, de exemplu, viata buna este sa vad ca oamenii asculta piesele mele. E cea mai mare satisfactie.” spune Robert Toma.

O coproductie Cat Music – DeMoga Music, piesa “Cum traieste lumea buna” este compusa de catre Robert Toma, Marius Moga si Adrian Klein. Piesa are un videoclip urban, filmat in centrul Bucurestiului, in regia lui Iankoo. Personajul principal din clip este dansatorul Boghian “Boghi” George, castigator al emisiunii “Dansez pentru tine”.

Robert Toma a reusit sa stranga 50 de milioane de views la piesele pe care le-a lansat pana acum: Tot ce mi-a ramas, impreauna cu Adda si Liviu Teodorescu, Toata vara, impreuna cu Marius Moga, iar alaturi de Amna a venit cu piesa In oglinda, track care a ajuns in topul difuzarilor de la noi.

 

DolceFm va recomanda Robert Toma – Cum traieste lumea buna.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com