Robert Toma – Te dezbrac din priviri (videoclip nou)

Robert Toma – Te dezbrac din priviri (videoclip nou)

Dupa ce a avut succes alaturi de Amna si piesa In oglinda, Robert Toma revine cu un nou single si videoclip – Te dezbrac din priviri.

Daca de la primul single si pana in prezent, Robert Toma a lansat doar piese in colaborare, “Te dezbrac din priviri” este primul single solo al artistului. Ca si in cazul celorlalte piese ale sale, Robert este compozitorul noii piese, de aceasta data alaturi de Alex Parker si Adrian Klein. Videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir.

Robert Toma se afla printre compozitorii a numeroase hituri din Romania si a colaborat cu artisti de top ca Andra, Liviu Teodorescu, Adda, Amna, Ruby, Marius Moga, What’s UP etc. La inceputul anului 2016, Robert Toma a lansat single-ul “Binele ce imi face rau”, in colaborare cu Jovanna, artista care a cucerit publicul si juriul la Vocea Romaniei, in 2013, in echipa lui Marius Moga. Piesa a adunat in cateva luni peste 8,5 milioane de vizualizari pe YouTube. De altfel, fiecare dintre piesele lansate de catre Robert a adunat peste 8 milioane de vizualizari, iar cel mai recent hit al sau e alaturi de Amna – In oglinda.

 

DolceFm va recomanda Robert Toma – Te dezbrac din priviri (videoclip nou). 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com