Roxana Nemes – Goi (piesa noua)

Roxana Nemes – Goi (piesa noua)

Dupa o perioada in care nu am mai ascultat nimic nou de la ea, Roxana Nemes revine cu un nou single dedicat celor care sunt intr-o relatie, dar de fapt se simt singuri – Goi.

“Noul meu single, “Goi”, este semnat cu Sprint Media. Este o piesa de stare, perfecta pentru acest anotimp. O piesa de dragoste, in care se vor regasi multi. Are la baza dragostea si cum treci peste ea! Decat sa fim goi in doi acum, poate altadata vom fi noi doi. Acum s-au scris si aruncat foile! Acesta este mesajul piesei! “Nu-i nevoie sa fim doi, am trecut peste, mi-au ajuns noptile in care stateam si asteptam iubirea ta”. Dupa care, vine el, si spune, “Stiu ca nu mai vrei sa ma vezi, poate ca te alinti, dar nici tu nu crezi ce spui, or sa treaca zilele si noptile si o sa ma chemi sa te iubesc!” Este o piesa cu foarte multa atitudine, scrisa pentru publicul meu! Cand iti iei viata in piept si esti puternic. Pentru cei mai multi care au trecut prin asta”, spune frumoasa Roxana Nemes.

Ultima oara cand am ascultat ceva la Roxana Nemes era prin 2014, cand lansa Ma dezbrac de secrete sau OMG, dupa ce lansase Boom Band si Vara asta.

 

DolceFm va recomanda Roxana Nemes – Goi.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com