Sean Tyas & Darren Porter – Relentless (piesa noua)

Sean Tyas & Darren Porter – Relentless (piesa noua)

Sean Tyas si Darren Porter au deja o piesa impreuna, s-au remixat unul pe altul in repetate randuri, au lansat chiar si o serie de pachete de sunete si sample-uri pentru producatori si tot nu se opresc.

Cei doi producatori si DJ-i uplifting trance europeni lansau in urma cu 2 ani si jumatate, la Tytanium Recordings, “Nova 7”, o hotarata piesa la 140 BPM care a ajuns in seturile multor DJ-i cunoscuti. Sean Tyas si Darren Porter vin acum cu follow-up-ul, numai ca “Relentless”, noul lor titlu, are un breakdown mai structurat, dar la fel de atmosferic, iar lansarea se va face la cunoscutul label Future Sound of Egypt al zeilor Aly & Fila.

“Relentless” s-a auzit deja in seturile lui Sean Tyas de la Luminosity Beach Festival si FSOE Island din New York, iar alaltaieri si-a facut debutul la radio, in emisiunea duoului Aly & Fila.

E clar, Future Sound of Egypt a strans crema cremei din toata muzica trance uplifting mondiala: Arctic Moon, Hazem Beltagui, RAM, Fady & Mina si, iata, Sean Tyas si Darren Porter, o echipa ce chiar se distreaza in studio. Noua lor piesa va fi lansata poimaine, 8 iulie, dar nu inainte de o auzi in principalele show-uri radio trance. Suntem aproape siguri ca o vom gasi maine in playlistul emisiunii lui Armin van Buuren.

 

DolceFm va recomanda Sean Tyas & Darren Porter – Relentless (piesa noua).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com