Shakira – Me Enamore (videoclip nou)

Shakira – Me Enamore (videoclip nou)

Shakira se distreaza la un date cu Gerard Pique in cel mai nou videoclip al ei, filmat din punctul lui de vedere, Me Enamore. Batai cu mancare si perne intr-o camera de hotel, plimbari prin campul verde si prin oras fac parte din distractia lor, la final il si vedem pe celebrul fotbalist.

Cu ocazia acestei lansari aflam si titlul noului material de studio al Shakirei si data aparitiei, in doar doua saptamani pe 26 mai. El Dorado include 13 track-uri printre care si cele lansate pana acum si cu care deja a cucerit topurile si playlisturile din intreaga lume.

1. Me Enamoré

2. Nada
3. Chantaje (feat. Maluma)
4. When a Woman
5. Amarillo
6. Perro fiel (feat. Nicky Jam)
7. Trap (feat. Maluma)
8. Comme moi (ft. Black M)
9. Coconut Tree
10. La Bicicleta (ft. Carlos Vives)
11. Deja vu (ft. Prince Royce)
12. What We Said (feat. MAGIC!)
13. Toneladas

Shakira si-a marcat intoarcerea in topuri cu un super featuring cu Carlos Vices, La Bicicleta, care a ajuns si la noi si a castigat si doua premii la Latin Grammys – Song of the Year si Record of the Year. Apoi, a spulberat orice top si a strans peste un miliard de iews cu Maluma si Chantaje, fiind cel de-al doilea clip al ei care sa ajunga la acest numar. Intre timp au mai venit si videoclipurile pentru Comme Moi siDeja Vu, featuring-ul cu Prince Royce fiind la fel un mare succes pe Youtube.

 

DolceFm va recomanda Shakira – Me Enamore.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com