SHOT – Inevitabil (videoclip nou)

SHOT – Inevitabil (videoclip nou)

Urs, Cale, Sorin si Juno, cei patru membri ai boyband-ului SHOT, revin cu un nou single – Inevitabil. Piesa este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production si face parte din primul EP al trupei, ce va fi disponibil in curand.

„La inceput orice vis pare imposibil, apoi putin probabil si acum…inevitabil! Suntem la al doilea single si va anuntam ca vine repede si EP-ul!
Inevitabil este o piesa speciala pentru ca am scris si noi alaturi de Smiley, Dorian, Helen, DIANA si Erdi. Ne da un vibe puternic si ne place mult sa o cantam. Si acum il dam de gol pe Juno, care si–a scris strofa intr-un moment…inevitabil!”, au spus baietii de la SHOT.

Trupa SHOT a pregatit si o coregrafie speciala pentru aceasta piesa, iar primele miscari le veti putea invata urmarind videoclipul, a carui regie este semnata de Iulian Moga.

SHOT este cel mai recent proiect HaHaHa Production. Urs, Cale, Sorin si Juno au pornit in luna mai in aventura vietii lor, condusi de un singur vis: muzica. Ies in evidenta prin vocile bune si super skill-urile lor de dans, atuuri completate de o imagine young & cool.

Prima piesa a trupei – Buza de jos, a depasit 4.8 milioane de vizualizari pe YouTube si le-a adus baietilor foarte multi fani pe retelele de socializare. In perioada urmatoare, vom putea asculta intregul EP al trupei, care va contine 5 piese (inclusiv “Buza de jos”  si „Inevitabil”) si un bonus track.

 

DolceFm va recomanda SHOT – Inevitabil.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com