Sia – Cheap Thrills (videoclip performance)

Sia – Cheap Thrills (videoclip performance)

Sia face din nou echipa cu dansatoarea Maddie Ziegler si impreuna vin cu videoclipul pentru cel mai recent single al australiencei – Cheap Thrills. De data aceasta, nu mai avem o poveste complicata, ci doar o coregrafie dinamica, ce se potriveste cu versurile piesei.

Sia si Daniel Askill s-au ocupat de regia acestui clip si daca in alte materiale video cantareata nu era de gasit, de data aceasta apare si ea in fundal, unde canta Cheap Thrills. Maddie are si doi dansatori care sa o sustina pe coregrafia a fost gandita de Ryan Heffington.

Tanara dansatoare si-a facut debutul in super hitul Chandelier, iar apoi a starnit comentarii pentru performanta pe care a avut-o alaturi de Shia LaBeouf in Elastic Heart. Am vazut-o apoi in Big Girls Cry, dar si in majoritatea showurilor Sia, inclusiv la Premiile Grammy 2015. Cheap Thrills e cel mai nou single promovat de Sia de pe albumul This Is Acting. Albumul e compus din piese gandite pentru alti artisti, dar pe care acestia le-au refuzat. Daca Cheap Thrills a fost gandita pentru Rihanna, primul single, Alive a fost gandit initial pentru Adele, care il si inregistrase pentru 25.

 

DolceFm va recomanda Sia – Cheap Thrills (videoclip performance).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com