Sia va susține primul concert în România pe 17 august

Sia va susține primul concert în România pe 17 august

Artista australiană Sia Furler va concerta pentru prima oară în România pe 17 august. Concertul va avea loc la București, în Piața Constituției, și face parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting”.

Sia, artista și producătoarea australiană cunoscută atât datorită hiturilor sale, cât și aparițiilor scenice inedite, va concerta anul acesta în premieră la București, în Piața Constituției. Evenimentul va avea loc pe 17 august 2016, fiind confirmat oficial într-o conferință de presă ce a avut loc pe 22 martie.

Concertul pe care Sia îl va susține la București face parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting”, ce conține piese compuse inițial de Sia pentru alți artiști în vogă, precum Adele sau Rihanna.

Concertul Sia se va desfășura în cadrul festivalului ZUtopia, programat în perioada 14, 15 și 17 august 2016.

Prețuri bilete la primul concert Sia în România:

Locuri în tribună – 270 lei
Categoria Diamond Circle – 410,4 lei
Categoria Golden Circle – 270 lei
Categoria G.A – 172,8 lei
Categoria Normal Early Bird 1 – 145,8 lei
Categoria Normal Early Bird 2 – N/A

Albumul ”This is Acting”, care va fi promovat la București, a fost lansat pe 29 ianuarie 2016. Materialul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din Australia și pe locul 3 în clasamentul din UK. În topul Billboard a urcat până pe poziția a 4-a, devenind albumul cu cele mai mari vânzări înregistrate în SUA din cele 7 discuri lansate până în prezent de artistă.

De pe album, au fost extrase single-urile “Alive” și “Cheap Thrills”, ambele compuse inițial pentru alți artiști. “Alive” ar fi trebuit să intre pe albumul ”25” al lui Adele, iar ”Cheap Thrills” pe discul Rihannei, ”Anti”.

În 2015, Sia a 4 nominalizări la Grammy, în categoriile Record of the Year (Compoziția anului), Song of the Year (Piesa anului), Best Pop Solo Performance (Cea mai bună prestație pop) și Best Music Video (Cel mai bun videoclip). Piesa pentru care a primit aceste nominalizări a fost ”Chandelier”, o melodie ajunsă hit și în România.

La 40 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo – „Taken for Granted”, ”Chandelier” – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

 

DolceFm va recomanda Sia – primul concert în România pe 17 august.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com