Smiley – De unde vii la ora asta? (videoclip nou)

Smiley – De unde vii la ora asta? (videoclip nou)

Smiley vine cu un nou single si un nou videoclip. De unde vii la ora? asta e piesa nascuta din intrebarea pe care au pus-o multi parteneri de-a lungul timpului, iar Smiley ne ofera si continuarea – despartirea.

De unde vii la ora asta” este cel de-a doilea single lansat de Smiley in cadrul proiectului #Smiley10 care se va desfasura pe parcursul intregului an. Vor fi 10 lansari de piese cu videoclip timp de 10 luni, iar la finalul anului va aparea cel de-al patrulea album solo semnat Smiley.

Regizat de Iura Luncasu, videoclipul piesei “De unde vii la ora asta?” s-a filmat intr-o zi si o noapte pe Domeniul Manasia, in Centrul Vechi din Bucuresti si pe acoperisul uneia dintre cele mai inalte cladiri din oras.

“De unde vii la ora asta? – refrenul acesta se aude pe diverse tonalitati in multe case si relatii, iar fuga unuia dupa celalalt, desi fizic ei se afla unul langa celalalt, este confuza si dureroasa.”, spune Smiley despre piesa #2din10 pe care o daruieste publicului sau in anul de sarbatoare cu numarul 10 prin proiectul #Smiley10.

In cadrul proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile, marea petrecere va fi pe 1 iunie, cand Smiley va sustine la Arenele Romane, un concert aniversar. Bilete pentru cei care vor sa-i fie alaturi de ziua lui se mai gasesc inca, iar 15 aprilie va fi ultima zi de earlybird.

 

DolceFm va recomanda Smiley – De unde vii la ora asta?

 

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com